Menukaart

Le chef

Le chef

 

Onze menukaart wisselt een aantal keer per jaar, afhankelijk van het seizoen. Op dit moment zijn we druk bezig met onze nieuwe kaart. Binnenkort online, in de Brasserie zijn onze gasten al aan het voorproeven van deze nieuwe kaart..!

Naast onze menukaart serveren wij dagelijks een wisselend 3-gangen menu. Bij dit menu heeft u bij het voorgerecht en het hoofdgerecht altijd keus tussen vlees of vis (desgewenst vegetarisch).

Voor uitgebreid genieten hebben we een Proeverij menu (v.a. 2 p.). Het voorgerecht daarvan bestaat uit onze proeverij (een grote plank vol verschillende, kleine voorgerechtjes), het hoofdgerecht een duet van vlees of vis van het seizoen (desgewenst vegetarisch) en na een proeverij met ingredienten van van verschillende nagerechten. Op die manier eet je samen van alles wat, kunnen we altijd met lekkere, verse producten werken & u van ieder seizoen het beste laten proeven!

De oesters van E&D

De oesters van E&D

Koffie, lunch, borrel of diner, Genieten doet u bij Brasserie E&D!

1 reactie to “Menukaart”

  1. Frank en Hilda 17 februari, 2019 at 21:54 #

    Vanavond voor het eerst in tijden eindelijk weer eens ergens heerlijk gegeten ! Dit restaurant is het niveau van Fryslan Culinair meer dan waardig: een uitstekend voorgerecht, gevolgd door een super hoofdgerecht en besloten door een fantastisch nagerecht. Prima bediening en koks die naar je tafel komen om te vragen of echt alles goed is. Zeer persoonlijk en iedereen begaan met alles van begin tot einde restaurant bezoek. Alle hulde aan brasserie ED in Bolsward en bedankt voor de heerlijke avond !

Reactie plaatsen