Openingstijden Kerstvakantie

Kerst. Gezellig samenzijn, culinaire verwennerij, een bijpassend drankje en de warme sfeer met veel kaarsjes en Kerstversiering..

Wij zijn beide Kerstdagen geopend vanaf 17:00 uur. Beide dagen serveren we wederom een 3- of 4-gangen Kerstmenu. Het Kerstmenu is de luxe versie van ons E&D menu, met ruime keus tussen vlees- en visgerechten (desgewenst vegetarisch), en altijd á la minute bereid. Tweede Kerstdag zitten we inmiddels vol.

Kerstborrel thuis of op het werk? Voor beide dagen is het nog tot en met zondag 23 december mogelijk om onze PROEVERIJ te reserveren (zie foto) en deze op één van beide Kerstdagen af te halen (v.a. 2 p.).

*Onze proeverij zit een beetje tussen hapjes voor bij de borrel en de maaltijd in. Het is een grote plank vol met verschillende, verse hapjes/voorgerechtjes (o.a. gerookte zalm, paling, makreel, garnaaltjes of gamba’s, sashimi van tonijn, osseworst, turfgerookte worst, prosciutto of gekruide lamsham en rundercarpaccio) geserveerd met diverse broodsoorten en huisgemaakte smeersels.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen!

Openingstijden kerst 2018

Openingstijden kerst 2018

Onze Proeverij! Een grote plank vol kleine voorgerechtjes om samen van te Genieten! Tevens voorgerecht van ons Proeverij-menu!

Onze Proeverij! Een grote plank vol kleine voorgerechtjes om samen van te Genieten! Op reservering mogelijk om af te halen tijdens de Kerstdagen. Tevens voorgerecht van ons Proeverij-menu!

Leave a Comment